Help: Having to login each time I visit website

Discussion in 'Site Feedback and Support' started by mj4cy, May 6, 2017.

  1. ImJustKCClone

    ImJustKCClone Well-Known Member

    Jun 18, 2013
    30,463
    3,276
    113
    Professional Pongid Pundit
    traipsing thru the treetops
    Ratings:
    +8,680 / 159 / -2
    Work desktop: Windows 7
    Home laptop: Windows 8
    Home desktop: not sure, but think it's Windows 10.
    You may be on to something...
     
  2. mj4cy

    mj4cy Asst. Regional Manager
    Staff Member

    Mar 28, 2006
    23,312
    905
    113
    Male
    Structural Engineer
    Ankeny
    Ratings:
    +2,050 / 51 / -0
    Since erasing cookies/cache, I haven't had issues. Just FYI.
     
  3. Tailg8er

    Tailg8er Well-Known Member

    Feb 25, 2011
    5,180
    484
    83
    Male
    Accountant
    Johnston
    Ratings:
    +1,181 / 41 / -0
    Yep, not letting me log in at all on my Windows 10 laptop via chrome.
     
  4. ImJustKCClone

    ImJustKCClone Well-Known Member

    Jun 18, 2013
    30,463
    3,276
    113
    Professional Pongid Pundit
    traipsing thru the treetops
    Ratings:
    +8,680 / 159 / -2
    Home is Windows 10. Cleared cache & cookies, and I'm back up & running on CF. Thanks for the help, gang!
     
  5. ripvdub

    ripvdub Well-Known Member

    Mar 20, 2006
    7,976
    258
    83
    Male
    Sk-Ankeny
    Ratings:
    +420 / 40 / -0
    It won't let me even log in on my Galaxy phone, fine on my iPad still. I log in, the page refreshes but still no log in.
     
  6. AdamJGray

    AdamJGray Administrator
    Staff Member

    Mar 9, 2011
    2,936
    283
    83
    Male
    Ratings:
    +936 / 51 / -0
    Get the hint man. ;)
     
    • Funny Funny x 1
  7. flynnhicks03

    flynnhicks03 Well-Known Member

    Apr 11, 2006
    2,005
    208
    63
    Ratings:
    +465 / 15 / -0
    Linux Ubuntu/Chrome at home works great. Windows 7/Chrome at work has the issue. I figured clearing cookies would work, but that's a real pain. Will try tomorrow.
     
  8. dinger

    dinger Well-Known Member

    Apr 20, 2006
    3,761
    134
    63
    Civil Engineer
    Dallas, TX
    Ratings:
    +218 / 9 / -0
    Didnt work for me on mobile. Logged back in once and as soon as I changed screens I was logged out.
     
  9. chuckd4735

    chuckd4735 Well-Known Member

    Mar 29, 2006
    23,808
    1,335
    113
    Male
    MO/KS
    Ratings:
    +3,224 / 91 / -0
    The issue on my phone has gone away, and it has now moved to Desktop. Every time Ive refreshed the last two days, I've had to sign back in
     
  10. stateofmind

    stateofmind Well-Known Member

    Jul 16, 2007
    4,027
    293
    83
    Male
    IT
    Ankeny
    Ratings:
    +546 / 12 / -0
    When I was having the issue I put https:// at the beginning instead of the http:// and it helped. But I'm sure that was the issue that CW was referencing from a couple weeks ago.
     

Share This Page