Can't load the Forums Page or Log-in on Mobile

VTXCyRyD

Well-Known Member
Sep 2, 2010
5,330
2,450
113
47
Just like the title says. I can't open the forums page or the login page on an android mobile phone. I've erased cookies and cache on the phone and rebooted already and no help. These are the screens it redirects me to.
Screenshot_20231126_143024_Chrome.jpg

Screenshot_20231126_143026_Chrome.jpg
 

Attachments

  • Screenshot_20231126_143024_Chrome.jpg
    Screenshot_20231126_143024_Chrome.jpg
    171.2 KB · Views: 1
  • Screenshot_20231126_143026_Chrome.jpg
    Screenshot_20231126_143026_Chrome.jpg
    187.5 KB · Views: 2

Trice

Well-Known Member
Apr 1, 2010
6,884
11,231
113
That's what happened to me a couple nights ago, it was the start of the issue I posted about in another thread. I think the error was related to the site logging me out at the end of my 30 days. Eventually I figured out how to get rid of the error messages so the site showed up again, but then it wouldn't let me log in.
 

cyzygy11

Active Member
Oct 27, 2007
380
177
43
Hinton, IA
My laptop completely freezes every other time I enter this site. I have to completely shut it down, wait a few minutes, restart my laptop, then try to enter this site again. Usually, that is successful, but occasionally, it takes a couple of shut down and restart cycles to make my laptop whole again.

I am not sure if this is a product of bad tech on my end, or if this is some other issue. In the grand scheme, it is not a big deal, but it is odd that every other time I enter this site, my Chromebook essentially spits out an electronic hairball and I have to spend about ten minutes wondering if this is my books' last day, and thinking how much I want to spend on my next laptop, which is not how I like beginning my day. Sorry for the complaining.
 

Latest posts

Help Support Us

Become a patron