Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Addict
    Points: 62,269, Level: 77
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 981
    Overall activity: 5.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience Points
    CyinCo's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Clive, IA
    Posts
    5,493
    Points
    62,269
    Level
    77
    Thumbs Up
    Received: 70
    Given: 0

    BTN Bad Signal on Mediacom?

    Anyone else's BTN digitizing the picture and occasionally freezing up? It is really annoying. None of my other channels appear to be doing this...


    ISU Grad 1997.
    ISU Fan for Life.

    Not in CO anymore but I'm not changing my name :)

  2. #2
    Hall-Of-Famer
    Points: 39,615, Level: 61
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 735
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Veteran25000 Experience Points
    cyclonez7's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ames/Coralville
    Posts
    4,614
    Points
    39,615
    Level
    61
    Thumbs Up
    Received: 149
    Given: 22

    Re: BTN Bad Signal on Mediacom?

    Yeah I'm getting that too.



  3. #3
    Addict
    Points: 119,303, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 1.0%
    Achievements:
    SocialVeteran50000 Experience Points

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    9,767
    Points
    119,303
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

    Re: BTN Bad Signal on Mediacom?

    The HD clarity of my Directv is stunning.



  4. #4
    Hall-Of-Famer
    Points: 39,615, Level: 61
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 735
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Veteran25000 Experience Points
    cyclonez7's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ames/Coralville
    Posts
    4,614
    Points
    39,615
    Level
    61
    Thumbs Up
    Received: 149
    Given: 22

    Re: BTN Bad Signal on Mediacom?

    Quote Originally Posted by cys_av8r View Post
    The HD clarity of my Directv is stunning.
    :P
    Lucky you, I'm stuck with Mediascam.



  5. #5
    Speechless
    Points: 225,544, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 17.0%
    Achievements:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    cyclonedave25's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    15,576
    Points
    225,544
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 1,150
    Given: 585

    Re: BTN Bad Signal on Mediacom?

    I have that too, its ******* me off. I'm gonna have epileptic seizures if it keeps happening.


    When Prepared, Fear No One.

  6. #6
    Addict
    Points: 62,269, Level: 77
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 981
    Overall activity: 5.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience Points
    CyinCo's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Clive, IA
    Posts
    5,493
    Points
    62,269
    Level
    77
    Thumbs Up
    Received: 70
    Given: 0

    Re: BTN Bad Signal on Mediacom?

    Well, I'm glad I'm not the only one. But it does drive me crazy. Ugh...If that happens on a big play and I'm going to throw something at the TV.


    ISU Grad 1997.
    ISU Fan for Life.

    Not in CO anymore but I'm not changing my name :)

  7. #7
    Rookie
    Points: 20,543, Level: 43
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 207
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    motorCYcle's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ames, Iowa
    Posts
    415
    Points
    20,543
    Level
    43
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

    Re: BTN Bad Signal on Mediacom?

    At least you guys can see it. We are getting ESPN News and BTN commentary behind it.



  8. #8
    Walk On
    Points: 5,709, Level: 22
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 341
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Veteran5000 Experience Points
    SVT's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Cedar Rapids
    Posts
    143
    Points
    5,709
    Level
    22
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    Re: BTN Bad Signal on Mediacom?

    The game isn't even on my TV for some reason. I live in Cedar Rapids, you would think I would get the game. Mediacom for some reason hasn't switched over.


    For I for S forever!

  9. #9
    Legend
    Points: 181,332, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 5.0%
    Achievements:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    Aclone's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Des Moines, Ia.
    Posts
    13,009
    Points
    181,332
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 221
    Given: 979

    Re: BTN Bad Signal on Mediacom?

    Now you know the real reason why Mediacom stalled about getting the BTN--they didn't have the carrying capacity.



  10. #10
    Pro Achievements:
    Veteran10000 Experience Points

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    2,338
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    Re: BTN Bad Signal on Mediacom?

    at least it is on 22.



  11. #11
    Pro
    Points: 31,714, Level: 54
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 236
    Overall activity: 1.0%
    Achievements:
    SocialVeteran25000 Experience Points

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,906
    Points
    31,714
    Level
    54
    Thumbs Up
    Received: 27
    Given: 3

    Re: BTN Bad Signal on Mediacom?

    The broadcast blows almost as much as our play on offense and defensive tackling.



  12. #12
    All-Star
    Points: 23,616, Level: 47
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 934
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    cloneluke80's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    West Des Moines, IA
    Posts
    1,646
    Points
    23,616
    Level
    47
    Thumbs Up
    Received: 8
    Given: 41

    Re: BTN Bad Signal on Mediacom?

    Mediacom is incompetent. Period.

    I so wish they would get bought or go under so someone else could give us cable service.



  13. #13
    Pro Achievements:
    Veteran25000 Experience Points
    AIT's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Johnston, IA
    Posts
    2,743
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

    Re: BTN Bad Signal on Mediacom?

    I'm happy every time the signal goes bad during a political ad. All those Illinois promos are pretty annoying too.



  14. #14
    Addict
    Points: 51,338, Level: 70
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 1,212
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience Points
    AirWalke's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Des Moines
    Posts
    5,770
    Points
    51,338
    Level
    70
    Thumbs Up
    Received: 24
    Given: 14

    Re: BTN Bad Signal on Mediacom?

    So is it just Mediacom? What a rip. Went to another house to watch it on widescreen, but now I'm wishing I stayed home and watched it on DirecTV.


    Go Sssssssssyclones!

  15. #15
    All-Star
    Points: 21,249, Level: 44
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    hobbsfan27's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Muscatine
    Posts
    1,582
    Points
    21,249
    Level
    44
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 2

    Re: BTN Bad Signal on Mediacom?

    fine here.



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • TV: TBD
  • FOOTBALL: Iowa State vs. UNI
  • August 29, 2015
  • 06:00 PM