Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    All-Star
    Points: 14,770, Level: 36
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 80
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Veteran10000 Experience Points
    mramseyISU's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Waterloo, IA
    Posts
    1,023
    Points
    14,770
    Level
    36
    Thumbs Up
    Received: 18
    Given: 1

    Did cyclones.com get hacked

    I was just going to check on any official happenings today and instead of cyclones.com I get redirected to xotech.com some sports technology thing. WTF?


    Ok I just refreshed and we're good again.



  2. #2
    Speechless
    Points: 452,757, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    SocialRecommendation Second ClassVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    brianhos's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Trenchtown
    Posts
    39,740
    Points
    452,757
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 278
    Given: 39

    Re: Did cyclones.com get hacked

    Probably just the company ISU outsources their website too.


    They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety. - Benjamin Franklin 1775

  3. #3
    Bench Warmer Achievements:
    Veteran5000 Experience Points
    DMBclone's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Kansas City, MO
    Posts
    290
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    Re: Did cyclones.com get hacked

    doesn't xotech run the website?


    Make the world a better place, punch a hawkeye in the face

    Colorado coach Gary Barnett "I thought we had a pretty good mascot. But when we showed up at Iowa State and they had a real tornado, that's the real deal." November 12, 2005



  4. #4
    Speechless
    Points: 483,189, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 30.0%
    Achievements:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    jdoggivjc's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Sterling Heights, MI
    Posts
    32,457
    Points
    483,189
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 869
    Given: 618

    Re: Did cyclones.com get hacked

    Looks like they loaded a new "front page" for signing day today - it's up and running now.


    Chuck Lidell: I paint my toenails with pink and black polish. Problem is, I get more paint on my toes and on the carpet than on my nails. Any advice?
    Maria Sharapova: Don't you beat up other guys for a living? I don't know how to answer this.



  5. #5
    Legend
    Points: 389,699, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    SocialRecommendation Second ClassVeteran50000 Experience Points
    bos's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    23,841
    Points
    389,699
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 588
    Given: 421

    Re: Did cyclones.com get hacked

    Its already running like crap though.



  6. #6
    Speechless
    Points: 452,757, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    SocialRecommendation Second ClassVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    brianhos's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Trenchtown
    Posts
    39,740
    Points
    452,757
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 278
    Given: 39

    Re: Did cyclones.com get hacked

    ISU should outsource their hosting to me. Just pay me the amount they pay that company, and I will do a much better job.


    They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety. - Benjamin Franklin 1775

  7. #7
    Legend
    Points: 389,699, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    SocialRecommendation Second ClassVeteran50000 Experience Points
    bos's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    23,841
    Points
    389,699
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 588
    Given: 421

    Re: Did cyclones.com get hacked

    Quote Originally Posted by brianhos View Post
    ISU should outsource their hosting to me. Just pay me the amount they pay that company, and I will do a much better job.

    Will you redesign it as well?



  8. #8
    Bench Warmer
    Points: 7,245, Level: 25
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 305
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    Veteran5000 Experience Points
    st8phan's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Columbia
    Posts
    252
    Points
    7,245
    Level
    25
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    Re: Did cyclones.com get hacked

    Actually, this is an issue with Firefox I believe... There was a post a while back where someone was asking if cyclones.com was down in that you went to the site and it just displayed a weird website like jumpsports.com or something like that.

    Anyway, I found that if you are using Firefox and that happens or what the original post in this thread is describing happens, render the page in IE (built in Firefox function) and you should be good to go. Also, once you render the page in IE, you can switch it back to Firefox.

    This is weird, but it works :-)



  9. #9
    Legend
    Points: 389,699, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    SocialRecommendation Second ClassVeteran50000 Experience Points
    bos's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    23,841
    Points
    389,699
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 588
    Given: 421

    Re: Did cyclones.com get hacked

    Quote Originally Posted by st8phan View Post
    Actually, this is an issue with Firefox I believe... There was a post a while back where someone was asking if cyclones.com was down in that you went to the site and it just displayed a weird website like jumpsports.com or something like that.

    Anyway, I found that if you are using Firefox and that happens or what the original post in this thread is describing happens, render the page in IE (built in Firefox function) and you should be good to go. Also, once you render the page in IE, you can switch it back to Firefox.

    This is weird, but it works :-)

    If their server gets over loaded it craps out. Browsers wont make a difference. I noticed they get beat on alot.



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • TV: TBD
  • Iowa State vs. Oklahoma
  • November 1, 2014
  • 07:00 PM