Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Speechless
    Points: 350,774, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    isucyfan's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Saint Paul, MN
    Posts
    19,873
    Points
    350,774
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 100
    Given: 2

    Anybody have Comcast??

    I am getting really fed up with my Qwest DSL service. I have a friend that works for Comcast that has been prodding me to switch to them.

    Anyone have Comcast? I am interested in what you think of it if you do. I would probably go all in and get the phone, broadband and TV service.


    Forever trying to find a cure for the Dunning-Kruger Effect.

  2. #2
    Speechless
    Points: 184,879, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    SocialRecommendation Second ClassVeteran50000 Experience Points
    ajk4st8's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ankeny
    Posts
    15,510
    Points
    184,879
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 225
    Given: 548

    Re: Anybody have Comcast??

    What sucks about qwest? I was about to sign up with them today.



  3. #3
    Legend
    Points: 208,086, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    Achievements:
    SocialCreated Album picturesVeteran50000 Experience Points
    dmclone's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    50131
    Posts
    13,826
    Points
    208,086
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 381
    Given: 601

    Re: Anybody have Comcast??

    I went from mediacom HSI to Qwest DSL. I'm now paying 1/2 as much as before and I like it just as much if not more.



  4. #4
    Speechless
    Points: 350,774, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    isucyfan's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Saint Paul, MN
    Posts
    19,873
    Points
    350,774
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 100
    Given: 2

    Re: Anybody have Comcast??

    Quote Originally Posted by ajk4st8 View Post
    What sucks about qwest? I was about to sign up with them today.
    I have been happy with their DSL for over a year, but recently I have had outages, and brutal slowdowns. I am at the far reaches of a "switching station" so this may be the problem. I am frustrated because I connected at the speed they advertise for a year, now I can't. No one can seem to tell me why.

    I don't want to switch, but may have to. I think Qwest gives the best value and up to now has been reliable.


    Forever trying to find a cure for the Dunning-Kruger Effect.

  5. #5
    Addict
    Points: 61,609, Level: 76
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience Points
    CyinCo's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Clive, IA
    Posts
    5,450
    Points
    61,609
    Level
    76
    Thumbs Up
    Received: 43
    Given: 0

    Re: Anybody have Comcast??

    Quote Originally Posted by isucyfan View Post
    I am getting really fed up with my Qwest DSL service. I have a friend that works for Comcast that has been prodding me to switch to them.

    Anyone have Comcast? I am interested in what you think of it if you do. I would probably go all in and get the phone, broadband and TV service.
    I have comcast. The high speed is FAST although, to be honest, I've got nothing to compare it to. All I know is it is fast enough for me not to complain about speed.

    However, I've had support issues with comcast. Service guys that didn't show. Service guys that do nothing to diagnose and fix a problem. My On-demand service and digital cable had problems for months with service call after service call. I called them to complain several times. They said the problem was with a cable box in MY NEIGHBORS yard and they have a dog so it was MY responsibility to schedule a service call at MY NEIGHBORS house to fix the problem. I argued that is was their responsibility to fix the issue since I'm the customer. I told them that I was going to cancel all of my services and switch to qwest and they said "well, here is how you do that...". I was stunned that they didn't even care if I left.

    After a couple days, I got a call from someone higher up at Comcast who apologized and sent a tech out who actually knew what he was doing and that tech fixed my issue. All it was was one of the ends of a coax cable in my house was damaged. The tech was amazed that no other tech had ever suggested that might be the issue or tested to see if that was the issue.

    Anyway, this all might be one specific occurance but it was like pulling teeth to get that problem fixed. Now everything is working great and I have no complaints.


    ISU Grad 1997.
    ISU Fan for Life.

    Not in CO anymore but I'm not changing my name :)

  6. #6
    Speechless
    Points: 350,774, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    isucyfan's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Saint Paul, MN
    Posts
    19,873
    Points
    350,774
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 100
    Given: 2

    Re: Anybody have Comcast??

    Quote Originally Posted by CyinCo View Post
    I have comcast. The high speed is FAST although, to be honest, I've got nothing to compare it to. All I know is it is fast enough for me not to complain about speed.
    Thanks for the info.

    I'm guessing the speed is faster than 340 kbps/second, which I am connecting at now.

    My main worry is that Comcast is more expensive, especially after the teaser deal I can sign up with expires. I really don't need blazing download speeds, just a relatively fast RELIABLE connection.

    Do you think it is too expensive for what you get?


    Forever trying to find a cure for the Dunning-Kruger Effect.

  7. #7
    Addict
    Points: 61,609, Level: 76
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience Points
    CyinCo's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Clive, IA
    Posts
    5,450
    Points
    61,609
    Level
    76
    Thumbs Up
    Received: 43
    Given: 0

    Re: Anybody have Comcast??

    Quote Originally Posted by isucyfan View Post
    Thanks for the info.

    I'm guessing the speed is faster than 340 kbps/second, which I am connecting at now.

    My main worry is that Comcast is more expensive, especially after the teaser deal I can sign up with expires. I really don't need blazing download speeds, just a relatively fast RELIABLE connection.

    Do you think it is too expensive for what you get?
    My company buys mine since I'm a remote employee and tele-commute from home. Cost isn't an issue. Only speed.

    I just randomly tested my speed about 2 seconds ago and got 952 mbits per second using bandwidthplace.com. I know it has been much faster on previous tests but I have my outlook running, a firewall, virus checker, 128 bit WEP on a wireless router and multiple explorer windows open. Not bad all things considered.


    ISU Grad 1997.
    ISU Fan for Life.

    Not in CO anymore but I'm not changing my name :)

  8. #8
    Starter
    Points: 15,088, Level: 37
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 562
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Veteran10000 Experience Points
    MrGreg's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    875
    Points
    15,088
    Level
    37
    Thumbs Up
    Received: 2
    Given: 7

    Re: Anybody have Comcast??

    Quote Originally Posted by isucyfan View Post
    I am getting really fed up with my Qwest DSL service. I have a friend that works for Comcast that has been prodding me to switch to them.

    Anyone have Comcast? I am interested in what you think of it if you do. I would probably go all in and get the phone, broadband and TV service.
    Can your friend hook you up? And by hook you up, I don't mean connecting cables...

    Cost isn't too much of an issue if you don't mind putting in some effort every 6-12 months. When your teaser rate ends, keep calling comcast until someone gives you another promotion. This is what I do, otherwise I couldn't justify spending so much money on tv+internet


    Last edited by MrGreg; 01-17-2008 at 11:52 AM.

  9. #9
    Addict
    Points: 73,701, Level: 84
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 1,149
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience Points
    cytech's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Hiawatha, Iowa
    Posts
    6,211
    Points
    73,701
    Level
    84
    Thumbs Up
    Received: 12
    Given: 14

    Re: Anybody have Comcast??

    I think just about anyone can go out and find a story about a negative experience at any of these types of businesses.

    If quest can't fix your problem then you probably do have to switch.
    And as was posted about problems with cable serviceman, I have had them in the past with mediacom too. I am sure you can get those experience's everywhere.

    I am not sure what the price of comcast internet is, but mediacom charges me $45 a month. And I feel the extra speed and espn 360 is worth the $15 extra a month with them.



  10. #10
    Addict
    Points: 61,609, Level: 76
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience Points
    CyinCo's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Clive, IA
    Posts
    5,450
    Points
    61,609
    Level
    76
    Thumbs Up
    Received: 43
    Given: 0

    Re: Anybody have Comcast??

    Quote Originally Posted by cytech View Post
    I think just about anyone can go out and find a story about a negative experience at any of these types of businesses.

    If quest can't fix your problem then you probably do have to switch.
    And as was posted about problems with cable serviceman, I have had them in the past with mediacom too. I am sure you can get those experience's everywhere.

    I am not sure what the price of comcast internet is, but mediacom charges me $45 a month. And I feel the extra speed and espn 360 is worth the $15 extra a month with them.
    I also pay $45 but I don't get 360 as part of the deal with comcast in my area.


    ISU Grad 1997.
    ISU Fan for Life.

    Not in CO anymore but I'm not changing my name :)

  11. #11
    Addict
    Points: 73,701, Level: 84
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 1,149
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience Points
    cytech's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Hiawatha, Iowa
    Posts
    6,211
    Points
    73,701
    Level
    84
    Thumbs Up
    Received: 12
    Given: 14

    Re: Anybody have Comcast??

    Quote Originally Posted by CyinCo View Post
    My company buys mine since I'm a remote employee and tele-commute from home. Cost isn't an issue. Only speed.

    I just randomly tested my speed about 2 seconds ago and got 952 mbits per second using bandwidthplace.com. I know it has been much faster on previous tests but I have my outlook running, a firewall, virus checker, 128 bit WEP on a wireless router and multiple explorer windows open. Not bad all things considered.
    I think you have a typo in there. Because a 952 mbit connection would be extremely fast.



  12. #12
    Addict
    Points: 61,609, Level: 76
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience Points
    CyinCo's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Clive, IA
    Posts
    5,450
    Points
    61,609
    Level
    76
    Thumbs Up
    Received: 43
    Given: 0

    Re: Anybody have Comcast??

    Quote Originally Posted by cytech View Post
    I think you have a typo in there. Because a 952 mbit connection would be extremely fast.
    Lol...oops...kbit


    That would be fast.


    ISU Grad 1997.
    ISU Fan for Life.

    Not in CO anymore but I'm not changing my name :)

  13. #13
    Speechless
    Points: 350,774, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    isucyfan's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Saint Paul, MN
    Posts
    19,873
    Points
    350,774
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 100
    Given: 2

    Re: Anybody have Comcast??

    Quote Originally Posted by CyinCo View Post
    952 mbits per second
    Just wanted to clarify...megabits per second?? I just did the same test and got 254 Kilobits per second.


    Forever trying to find a cure for the Dunning-Kruger Effect.

  14. #14
    Addict
    Points: 61,609, Level: 76
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience Points
    CyinCo's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Clive, IA
    Posts
    5,450
    Points
    61,609
    Level
    76
    Thumbs Up
    Received: 43
    Given: 0

    Re: Anybody have Comcast??

    Quote Originally Posted by isucyfan View Post
    Just wanted to clarify...megabits per second?? I just did the same test and got 254 Kilobits per second.
    See my last post. Typo.


    ISU Grad 1997.
    ISU Fan for Life.

    Not in CO anymore but I'm not changing my name :)

  15. #15
    Speechless
    Points: 350,774, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    SocialYour first GroupVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    isucyfan's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Saint Paul, MN
    Posts
    19,873
    Points
    350,774
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 100
    Given: 2

    Re: Anybody have Comcast??

    Quote Originally Posted by CyinCo View Post
    I also pay $45 but I don't get 360 as part of the deal with comcast in my area.
    That's my main issue with Comcast. $45/mo. for 952 kbps is A LOT. Up until now, I connected at 1.2-1.3 Mbps, and was paying $21.99.


    Forever trying to find a cure for the Dunning-Kruger Effect.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • TV: FS1
  • FOOTBALL: Iowa State vs. West Virginia
  • November 29, 2014
  • 11:00 AM