Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Legend
    Points: 314,183, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 51.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience PointsRecommendation Second ClassSocial
    Bret44's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Des Moines River Valley
    Posts
    13,712
    Points
    314,183
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 7,268
    Given: 6,315

    Cyclone.tv question (Audio)

    I am having trouble getting the audio to play on my television. I have windows 7 and am on google chrome. It is hooked up via HDMI. I can play netflix with no issues at all. If anyone has any ideas that would be great.


    #TeamProhm #ProhmanEmpire #ProhmanColiseum

    @RedDirtCyclone

  2. #2
    Hall-Of-Famer
    Points: 77,213, Level: 86
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 1,137
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    Bader's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ankeny
    Posts
    4,756
    Points
    77,213
    Level
    86
    Thumbs Up
    Received: 389
    Given: 216

    Re: Cyclone.tv question (Audio)

    Right click on the sound icon in the taskbar and select playback devices. Make sure your default device is your TV



  3. #3
    Addict
    Points: 127,325, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    A-town Cy's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Huxley
    Posts
    5,968
    Points
    127,325
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 590
    Given: 690

    Re: Cyclone.tv question (Audio)

    Is there no sound right now? I'm getting sound on other things but not cyclones.tv


    @AtownCY

  4. #4
    Addict
    Points: 136,100, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    SocialVeteran50000 Experience Points

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    6,190
    Points
    136,100
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 0

    Re: Cyclone.tv question (Audio)

    Quote Originally Posted by A-town Cy View Post
    Is there no sound right now? I'm getting sound on other things but not cyclones.tv
    Yep, John and Eric are going through the starting lineups.



  5. #5
    Starter
    Points: 12,663, Level: 34
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 687
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    10000 Experience PointsVeteran

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Chicago
    Posts
    651
    Points
    12,663
    Level
    34
    Thumbs Up
    Received: 12
    Given: 7

    Re: Cyclone.tv question (Audio)

    Is your Laptop/TV capable of receiving audio signal from the HDMI cable?

    I always have to hook up an AUX to my laptop to get sound.



  6. #6
    KFitzy87
    Guest

    Re: Cyclone.tv question (Audio)

    Quote Originally Posted by Bret44 View Post
    I am having trouble getting the audio to play on my television. I have windows 7 and am on google chrome. It is hooked up via HDMI. I can play netflix with no issues at all. If anyone has any ideas that would be great.
    Is your TV on?



  7. #7
    Legend
    Points: 314,183, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 51.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience PointsRecommendation Second ClassSocial
    Bret44's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Des Moines River Valley
    Posts
    13,712
    Points
    314,183
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 7,268
    Given: 6,315

    Re: Cyclone.tv question (Audio)

    Quote Originally Posted by KFitzy87 View Post
    Is your TV on?
    **** you...

    and I switched to IE and it works just fine now. Need to look at chrome after the game and see what the deal is.


    #TeamProhm #ProhmanEmpire #ProhmanColiseum

    @RedDirtCyclone

  8. #8
    Legend
    Points: 146,251, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    cybsball20's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    12,727
    Points
    146,251
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 190
    Given: 42

    Re: Cyclone.tv question (Audio)

    Is this picture terrible for anyone else? It's jumping all over the place



    Follow me on Twitter at twitter.com/MarkHanrahan20

    Check out my blog
    http://markhanrahan.com

    and tune into "Extra Innings" Thursdays at 6pm on 1460kxno

  9. #9
    DistrictCyclone
    Guest

    Re: Cyclone.tv question (Audio)

    Quote Originally Posted by cybsball20 View Post
    Is this picture terrible for anyone else? It's jumping all over the place
    Picture's fine, but the audio still sounds like they're announcing from a wind tunnel.



  10. #10
    KFitzy87
    Guest

    Re: Cyclone.tv question (Audio)

    Quote Originally Posted by cybsball20 View Post
    Is this picture terrible for anyone else? It's jumping all over the place
    Switch from "Best" to 3000



  11. #11
    All-Star
    Points: 23,251, Level: 46
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 299
    Overall activity: 3.0%
    Achievements:
    10000 Experience PointsVeteran
    cymaniac17's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Parts Unknown
    Posts
    1,398
    Points
    23,251
    Level
    46
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    Re: Cyclone.tv question (Audio)

    my picture is really good but my audio is always garbled and terrible when I use cyclones.tv. I always have to mute it



  12. #12
    All-Star
    Points: 23,251, Level: 46
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 299
    Overall activity: 3.0%
    Achievements:
    10000 Experience PointsVeteran
    cymaniac17's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Parts Unknown
    Posts
    1,398
    Points
    23,251
    Level
    46
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    Re: Cyclone.tv question (Audio)

    Quote Originally Posted by DistrictCyclone View Post
    Picture's fine, but the audio still sounds like they're announcing from a wind tunnel.
    this. fix it!



  13. #13
    DistrictCyclone
    Guest

    Re: Cyclone.tv question (Audio)

    The audio for the commercials is SUPER ****ed up. The music sounds like it's playing on a cassette deck and the tape keeps stretching and contracting (not that I care, but it's just another indicator that the audio playback is messed up).



  14. #14
    Legend
    Points: 146,251, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    cybsball20's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    12,727
    Points
    146,251
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 190
    Given: 42

    Re: Cyclone.tv question (Audio)

    Quote Originally Posted by KFitzy87 View Post
    Switch from "Best" to 3000

    Thanks, that worked a little, but it's still not anywhere near "HD quality"



    Follow me on Twitter at twitter.com/MarkHanrahan20

    Check out my blog
    http://markhanrahan.com

    and tune into "Extra Innings" Thursdays at 6pm on 1460kxno

  15. #15
    All-Star
    Points: 45,839, Level: 66
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 1,111
    Overall activity: 5.0%
    Achievements:
    Veteran25000 Experience Points
    JY07's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,376
    Points
    45,839
    Level
    66
    Thumbs Up
    Received: 171
    Given: 156

    Re: Cyclone.tv question (Audio)

    my video/audio is fine for the most part... although i'm either losing my hearing or the audio messes up/goes flat on a lot of these commercials



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • TV: TBA
  • Football Season Opener vs. UNI
  • September 3, 2016
  • 07:00 PM