Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
  1. #1
    All-Star
    Points: 45,914, Level: 66
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 1,036
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Veteran25000 Experience Points

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1,392
    Points
    45,914
    Level
    66
    Thumbs Up
    Received: 5
    Given: 0

    Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    MediaCON strikes again with an outage, go figure...



  2. #2
    Walk On
    Points: 7,875, Level: 26
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 275
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    5000 Experience PointsVeteran
    dzmetcalf's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ames, IA
    Posts
    210
    Points
    7,875
    Level
    26
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 1

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    No Internet no tv, ref code s0a00



  3. #3
    Starter
    Points: 27,456, Level: 50
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    CRCy17's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Colonia, NJ
    Posts
    841
    Points
    27,456
    Level
    50
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 3

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    On a completely unrelated note, my AOL TimeWarner cable is out here in Columbus, OH. Just makes me feel somewhat better than someone else is having issues elsewhere, even if it is in another state with another provider...



  4. #4
    All-Star
    Points: 45,914, Level: 66
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 1,036
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Veteran25000 Experience Points

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1,392
    Points
    45,914
    Level
    66
    Thumbs Up
    Received: 5
    Given: 0

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    maybe we should start the conspiracy theories now with Mediacom outage and AOL Time Warner outage..



  5. #5
    Recruit
    Points: 8,575, Level: 27
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 175
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    111
    Points
    8,575
    Level
    27
    Thumbs Up
    Received: 9
    Given: 0

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Per @MediacomSupport on twitter, major outage in Iowa, working on fix, no ETA. They've been having all sorts of trouble recently, not sure what's going on.



  6. #6
    Walk On
    Points: 7,875, Level: 26
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 275
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    5000 Experience PointsVeteran
    dzmetcalf's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ames, IA
    Posts
    210
    Points
    7,875
    Level
    26
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 1

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Quote Originally Posted by Pat View Post
    Per @MediacomSupport on twitter, major outage in Iowa, working on fix, no ETA. They've been having all sorts of trouble recently, not sure what's going on.
    Major outage, go figure, well so much for doing my online reading tonight, must be the universe telling me I should take a night off and go out.



  7. #7
    Rookie
    Points: 14,670, Level: 36
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 180
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Veteran10000 Experience Points
    MrApathy's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    448
    Points
    14,670
    Level
    36
    Thumbs Up
    Received: 6
    Given: 44

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    mediacom is working fine in CR


    Cause the moon told me to and its watching us right now

    “independent studies” have concluded that humans are actually genetically linked to sheep more so than primates. Baaaaa.

  8. #8
    All-Star
    Points: 45,914, Level: 66
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 1,036
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Veteran25000 Experience Points

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1,392
    Points
    45,914
    Level
    66
    Thumbs Up
    Received: 5
    Given: 0

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    just called brother in boone and Mediacom is out there



  9. #9
    Speechless
    Points: 406,104, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    alarson's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    West Des Moines, IA
    Posts
    21,145
    Points
    406,104
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 323
    Given: 133

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Since we're complaining about mediacom in here, i hate that they can't seem to get the cablecard thing right. They updated their channel mapping at some point and i found out the other day i've lost some of my local channels. No problem at all getting them through QAM tuning, but through the cablecard they don't work.



  10. #10
    All-Star
    Points: 33,847, Level: 56
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 403
    Overall activity: 3.0%
    Achievements:
    Veteran25000 Experience Points
    cloneteach's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,263
    Points
    33,847
    Level
    56
    Thumbs Up
    Received: 27
    Given: 6

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    To go along with this. Mediacom just jacked up my rates now that I am off the promotional rate. They offered a new 2 year contract for 118 per month (that includes my digital plus package) and high speed internet. What are other people paying?


    Visit our blog for all things ISU...

    www.ourtwosense.blogspot.com

  11. #11
    All-Star
    Points: 45,177, Level: 65
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 373
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    25000 Experience PointsVeteran
    MNCYWX's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Spamville, MN
    Posts
    1,289
    Points
    45,177
    Level
    65
    Thumbs Up
    Received: 105
    Given: 64

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Quote Originally Posted by cloneteach View Post
    To go along with this. Mediacom just jacked up my rates now that I am off the promotional rate. They offered a new 2 year contract for 118 per month (that includes my digital plus package) and high speed internet. What are other people paying?
    Granted I'm not with Mediacom...

    But I pay 119 a month with Charter for 2 Digital Cable Boxes and 5M High Speed internet. Hope that helps.


    If you're unhappy, call them, threaten to cancel. They usually sweeten the deal.


    "Science is a wonderful thing if one does not have to earn one's living at it." -- Albert Einstein

  12. #12
    Legend
    Points: 314,491, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    CyCrazy's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    In a Bunker
    Posts
    14,651
    Points
    314,491
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 195
    Given: 36

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    ******* Mediacom......



  13. #13
    Starter
    Points: 11,223, Level: 31
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 1.0%
    Achievements:
    Veteran10000 Experience Points

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    813
    Points
    11,223
    Level
    31
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Alarson, they told us to rescan all the channels; we did and all seemed well--until a few minutes ago!



  14. #14
    Legend
    Points: 355,395, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 17.0%
    Achievements:
    50000 Experience PointsSocialVeteran
    ISUCubswin's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    My Playhouse
    Posts
    11,688
    Points
    355,395
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 977
    Given: 529

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Instead Cyclone Power, let's say Mediacom Sucks at the RectumTech game


    CF Big Brother Winner Season 1

    CF Amazing Race Winner Season 1*

    Future CF Survivor Winner Season 4


  15. #15
    Speechless
    Points: 406,104, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    alarson's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    West Des Moines, IA
    Posts
    21,145
    Points
    406,104
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 323
    Given: 133

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Quote Originally Posted by Kitkat View Post
    Alarson, they told us to rescan all the channels; we did and all seemed well--until a few minutes ago!
    Can't really rescan with a tivo\cablecard. All you can do is re-run guided setup, which i've done more than once now.



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • TV: FOX
  • Iowa State vs. Baylor
  • September 27, 2014
  • 07:20 PM