Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
  1. #1
    All-Star
    Points: 47,734, Level: 67
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 616
    Overall activity: 11.0%
    Achievements:
    Veteran25000 Experience Points

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1,456
    Points
    47,734
    Level
    67
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 0

    Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    MediaCON strikes again with an outage, go figure...



  2. #2
    Walk On
    Points: 8,109, Level: 26
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    5000 Experience PointsVeteran
    dzmetcalf's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ames, IA
    Posts
    215
    Points
    8,109
    Level
    26
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 2

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    No Internet no tv, ref code s0a00



  3. #3
    Starter
    Points: 27,590, Level: 51
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 1,060
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    CRCy17's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Rahway, NJ
    Posts
    853
    Points
    27,590
    Level
    51
    Thumbs Up
    Received: 5
    Given: 7

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    On a completely unrelated note, my AOL TimeWarner cable is out here in Columbus, OH. Just makes me feel somewhat better than someone else is having issues elsewhere, even if it is in another state with another provider...



  4. #4
    All-Star
    Points: 47,734, Level: 67
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 616
    Overall activity: 11.0%
    Achievements:
    Veteran25000 Experience Points

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1,456
    Points
    47,734
    Level
    67
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 0

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    maybe we should start the conspiracy theories now with Mediacom outage and AOL Time Warner outage..



  5. #5
    Recruit
    Points: 8,969, Level: 28
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 381
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    5000 Experience PointsVeteran

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    120
    Points
    8,969
    Level
    28
    Thumbs Up
    Received: 14
    Given: 0

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Per @MediacomSupport on twitter, major outage in Iowa, working on fix, no ETA. They've been having all sorts of trouble recently, not sure what's going on.



  6. #6
    Walk On
    Points: 8,109, Level: 26
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    5000 Experience PointsVeteran
    dzmetcalf's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ames, IA
    Posts
    215
    Points
    8,109
    Level
    26
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 2

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Quote Originally Posted by Pat View Post
    Per @MediacomSupport on twitter, major outage in Iowa, working on fix, no ETA. They've been having all sorts of trouble recently, not sure what's going on.
    Major outage, go figure, well so much for doing my online reading tonight, must be the universe telling me I should take a night off and go out.



  7. #7
    Rookie
    Points: 14,670, Level: 36
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 180
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Veteran10000 Experience Points
    MrApathy's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    448
    Points
    14,670
    Level
    36
    Thumbs Up
    Received: 6
    Given: 44

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    mediacom is working fine in CR


    Cause the moon told me to and its watching us right now

    “independent studies” have concluded that humans are actually genetically linked to sheep more so than primates. Baaaaa.

  8. #8
    All-Star
    Points: 47,734, Level: 67
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 616
    Overall activity: 11.0%
    Achievements:
    Veteran25000 Experience Points

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1,456
    Points
    47,734
    Level
    67
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 0

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    just called brother in boone and Mediacom is out there



  9. #9
    Speechless
    Points: 427,306, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 48.0%
    Achievements:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    alarson's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    West Des Moines, IA
    Posts
    22,180
    Points
    427,306
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 1,122
    Given: 567

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Since we're complaining about mediacom in here, i hate that they can't seem to get the cablecard thing right. They updated their channel mapping at some point and i found out the other day i've lost some of my local channels. No problem at all getting them through QAM tuning, but through the cablecard they don't work.



  10. #10
    All-Star
    Points: 40,653, Level: 62
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 997
    Overall activity: 19.0%
    Achievements:
    Veteran25000 Experience Points
    cloneteach's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,527
    Points
    40,653
    Level
    62
    Thumbs Up
    Received: 143
    Given: 59

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    To go along with this. Mediacom just jacked up my rates now that I am off the promotional rate. They offered a new 2 year contract for 118 per month (that includes my digital plus package) and high speed internet. What are other people paying?


    Visit our blog for all things ISU...

    www.ourtwosense.blogspot.com

  11. #11
    All-Star
    Points: 39,827, Level: 61
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 523
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    25000 Experience PointsVeteran
    MNCYWX's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Spamville, MN
    Posts
    1,435
    Points
    39,827
    Level
    61
    Thumbs Up
    Received: 165
    Given: 119

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Quote Originally Posted by cloneteach View Post
    To go along with this. Mediacom just jacked up my rates now that I am off the promotional rate. They offered a new 2 year contract for 118 per month (that includes my digital plus package) and high speed internet. What are other people paying?
    Granted I'm not with Mediacom...

    But I pay 119 a month with Charter for 2 Digital Cable Boxes and 5M High Speed internet. Hope that helps.


    If you're unhappy, call them, threaten to cancel. They usually sweeten the deal.


    "Science is a wonderful thing if one does not have to earn one's living at it." -- Albert Einstein

  12. #12
    Speechless
    Points: 320,662, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 18.0%
    Achievements:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    CyCrazy's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Rolling dirty in Roland.
    Posts
    15,018
    Points
    320,662
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 418
    Given: 79

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    ******* Mediacom......



  13. #13
    Starter
    Points: 11,576, Level: 32
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 374
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    Veteran10000 Experience Points

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    825
    Points
    11,576
    Level
    32
    Thumbs Up
    Received: 2
    Given: 0

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Alarson, they told us to rescan all the channels; we did and all seemed well--until a few minutes ago!



  14. #14
    Legend
    Points: 344,303, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    50000 Experience PointsSocialVeteranOverdriveRecommendation Second Class
    ISUCubswin's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    My Playhouse
    Posts
    14,360
    Points
    344,303
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 2,921
    Given: 972

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Instead Cyclone Power, let's say Mediacom Sucks at the RectumTech game


    It's Levi-O-sa, not LeviosAR

  15. #15
    Speechless
    Points: 427,306, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 48.0%
    Achievements:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    alarson's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    West Des Moines, IA
    Posts
    22,180
    Points
    427,306
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 1,122
    Given: 567

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Quote Originally Posted by Kitkat View Post
    Alarson, they told us to rescan all the channels; we did and all seemed well--until a few minutes ago!
    Can't really rescan with a tivo\cablecard. All you can do is re-run guided setup, which i've done more than once now.



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • TV: ESPN2
  • Iowa State @ Kansas State
  • February 28, 2015
  • 03:00 PM