Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
  1. #1
    All-Star
    Points: 50,318, Level: 69
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 832
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience Points

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1,545
    Points
    50,318
    Level
    69
    Thumbs Up
    Received: 64
    Given: 0

    Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    MediaCON strikes again with an outage, go figure...



  2. #2
    Walk On
    Points: 8,157, Level: 27
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 593
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    5000 Experience PointsVeteran
    dzmetcalf's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ames, IA
    Posts
    216
    Points
    8,157
    Level
    27
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 2

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    No Internet no tv, ref code s0a00



  3. #3
    Starter
    Points: 28,679, Level: 52
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 1,071
    Overall activity: 1.0%
    Achievements:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    CRCy17's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Rahway, NJ
    Posts
    874
    Points
    28,679
    Level
    52
    Thumbs Up
    Received: 28
    Given: 18

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    On a completely unrelated note, my AOL TimeWarner cable is out here in Columbus, OH. Just makes me feel somewhat better than someone else is having issues elsewhere, even if it is in another state with another provider...



  4. #4
    All-Star
    Points: 50,318, Level: 69
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 832
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience Points

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1,545
    Points
    50,318
    Level
    69
    Thumbs Up
    Received: 64
    Given: 0

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    maybe we should start the conspiracy theories now with Mediacom outage and AOL Time Warner outage..



  5. #5
    Walk On
    Points: 9,355, Level: 29
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 595
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    5000 Experience PointsVeteran

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    126
    Points
    9,355
    Level
    29
    Thumbs Up
    Received: 18
    Given: 0

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Per @MediacomSupport on twitter, major outage in Iowa, working on fix, no ETA. They've been having all sorts of trouble recently, not sure what's going on.



  6. #6
    Walk On
    Points: 8,157, Level: 27
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 593
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    5000 Experience PointsVeteran
    dzmetcalf's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ames, IA
    Posts
    216
    Points
    8,157
    Level
    27
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 2

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Quote Originally Posted by Pat View Post
    Per @MediacomSupport on twitter, major outage in Iowa, working on fix, no ETA. They've been having all sorts of trouble recently, not sure what's going on.
    Major outage, go figure, well so much for doing my online reading tonight, must be the universe telling me I should take a night off and go out.



  7. #7
    Rookie
    Points: 14,670, Level: 36
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 180
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Veteran10000 Experience Points
    MrApathy's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    448
    Points
    14,670
    Level
    36
    Thumbs Up
    Received: 6
    Given: 44

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    mediacom is working fine in CR


    Cause the moon told me to and its watching us right now

    “independent studies” have concluded that humans are actually genetically linked to sheep more so than primates. Baaaaa.

  8. #8
    All-Star
    Points: 50,318, Level: 69
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 832
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience Points

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1,545
    Points
    50,318
    Level
    69
    Thumbs Up
    Received: 64
    Given: 0

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    just called brother in boone and Mediacom is out there



  9. #9
    Speechless
    Points: 434,064, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 36.0%
    Achievements:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    alarson's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    West Des Moines, IA
    Posts
    23,109
    Points
    434,064
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 1,924
    Given: 1,107

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Since we're complaining about mediacom in here, i hate that they can't seem to get the cablecard thing right. They updated their channel mapping at some point and i found out the other day i've lost some of my local channels. No problem at all getting them through QAM tuning, but through the cablecard they don't work.



  10. #10
    All-Star
    Points: 51,531, Level: 70
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 1,019
    Overall activity: 5.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience Points
    cloneteach's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,663
    Points
    51,531
    Level
    70
    Thumbs Up
    Received: 237
    Given: 111

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    To go along with this. Mediacom just jacked up my rates now that I am off the promotional rate. They offered a new 2 year contract for 118 per month (that includes my digital plus package) and high speed internet. What are other people paying?


    Visit our blog for all things ISU...

    www.ourtwosense.blogspot.com

  11. #11
    All-Star
    Points: 45,965, Level: 66
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 985
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    25000 Experience PointsVeteran
    MNCYWX's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Spamville, MN
    Posts
    1,531
    Points
    45,965
    Level
    66
    Thumbs Up
    Received: 248
    Given: 172

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Quote Originally Posted by cloneteach View Post
    To go along with this. Mediacom just jacked up my rates now that I am off the promotional rate. They offered a new 2 year contract for 118 per month (that includes my digital plus package) and high speed internet. What are other people paying?
    Granted I'm not with Mediacom...

    But I pay 119 a month with Charter for 2 Digital Cable Boxes and 5M High Speed internet. Hope that helps.


    If you're unhappy, call them, threaten to cancel. They usually sweeten the deal.


    "Science is a wonderful thing if one does not have to earn one's living at it." -- Albert Einstein

  12. #12
    Speechless
    Points: 327,223, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    SocialRecommendation Second ClassVeteranCreated Album pictures50000 Experience Points
    CyCrazy's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Rolling dirty in Roland.
    Posts
    15,396
    Points
    327,223
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 703
    Given: 124

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    ******* Mediacom......



  13. #13
    Starter
    Points: 14,326, Level: 36
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 524
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    Veteran10000 Experience Points

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    845
    Points
    14,326
    Level
    36
    Thumbs Up
    Received: 5
    Given: 0

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Alarson, they told us to rescan all the channels; we did and all seemed well--until a few minutes ago!



  14. #14
    Speechless
    Points: 370,998, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    Achievements:
    50000 Experience PointsSocialVeteranOverdriveRecommendation Second Class
    ISUCubswin's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    My Playhouse
    Posts
    15,904
    Points
    370,998
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 3,764
    Given: 1,184

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Instead Cyclone Power, let's say Mediacom Sucks at the RectumTech game


    Self-Proclaimed Smartest and Goodest Looking Poster on Cyclone Fanatic 4 years running*

    *Fitzy not included

  15. #15
    Speechless
    Points: 434,064, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 36.0%
    Achievements:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    alarson's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    West Des Moines, IA
    Posts
    23,109
    Points
    434,064
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 1,924
    Given: 1,107

    Re: Anyone else's Mediacom Cable Tv out in Ames?

    Quote Originally Posted by Kitkat View Post
    Alarson, they told us to rescan all the channels; we did and all seemed well--until a few minutes ago!
    Can't really rescan with a tivo\cablecard. All you can do is re-run guided setup, which i've done more than once now.



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • TV: Cyclones.TV
  • FOOTBALL: Iowa State vs. UNI
  • September 5, 2015
  • 07:00 PM