what does HD for Clone Zone really mean?
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Addict
    Points: 60,093, Level: 76
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 1,557
    Overall activity: 28.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience Points
    CyCloned's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Robins, Iowa
    Posts
    5,076
    Points
    60,093
    Level
    76
    Thumbs Up
    Received: 302
    Given: 135

    what does HD for Clone Zone really mean?

    signed up for Clone Zone to see the UNI game and other stuff and I see that UNI game is in HD. So what does that mean? Do I need to do something special to get the HD over the internet?

    Is an HD picture going to require a super fast feed to work? I was suppose to get hooked up to fiber optics yesterday and the installer went to the wrong house.



  2. #2
    Pro
    Points: 101,661, Level: 99
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 1,389
    Overall activity: 11.0%
    Achievements:
    50000 Experience PointsVeteranCreated Album pictures
    Senolcyc's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,205
    Points
    101,661
    Level
    99
    Thumbs Up
    Received: 99
    Given: 25

    Re: what does HD for Clone Zone really mean?

    If your computer looks like this:



    You may have a problem getting HD.



  3. #3
    Speechless
    Points: 560,588, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    Social50000 Experience PointsOverdriveVeteranRecommendation Second Class
    ISUAgronomist's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Back in Iowa!!!!!!!!
    Posts
    21,522
    Points
    560,588
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 397
    Given: 190

    Re: what does HD for Clone Zone really mean?

    Quote Originally Posted by CyCloned View Post
    signed up for Clone Zone to see the UNI game and other stuff and I see that UNI game is in HD. So what does that mean? Do I need to do something special to get the HD over the internet?

    Is an HD picture going to require a super fast feed to work? I was suppose to get hooked up to fiber optics yesterday and the installer went to the wrong house.
    High speed internet and an HD monitor or HDMI to HD TV.




  4. #4
    Legend
    Points: 145,910, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 30.0%
    Achievements:
    50000 Experience PointsVeteranOverdrive
    Judoka's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Timbuktu
    Posts
    11,148
    Points
    145,910
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 696
    Given: 767

    Re: what does HD for Clone Zone really mean?

    Quote Originally Posted by CyCloned View Post
    signed up for Clone Zone to see the UNI game and other stuff and I see that UNI game is in HD. So what does that mean? Do I need to do something special to get the HD over the internet?

    Is an HD picture going to require a super fast feed to work? I was suppose to get hooked up to fiber optics yesterday and the installer went to the wrong house.
    Worst case is your connection is to slow to support the HD feed and it just gives you a lower resolution.



  5. #5
    Addict
    Points: 92,321, Level: 94
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 829
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience Points
    capitalcityguy's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Des Moines
    Posts
    5,536
    Points
    92,321
    Level
    94
    Thumbs Up
    Received: 221
    Given: 202

    Re: what does HD for Clone Zone really mean?

    It means...don't take the chance...head to Jack Trice Stadium!!! ;)


    CCG

  6. #6
    Speechless
    Points: 879,261, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 54.0%
    Achievements:
    SocialVeteranCreated Album pictures50000 Experience PointsOverdrive
    CycloneErik's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Jamerica
    Posts
    57,630
    Points
    879,261
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 2,929
    Given: 2,349

    Re: what does HD for Clone Zone really mean?

    Quote Originally Posted by Senolcyc View Post
    If your computer looks like this:



    You may have a problem getting HD.
    You found my laptop!


    Since we are an elite team now, let's go get that One Cyclone Moment.
    Make this one for the ages!




    http://rememberingdoria.wordpress.com/

  7. #7
    Addict
    Points: 216,092, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 1.0%
    Achievements:
    Veteran50000 Experience Points
    JUKEBOX's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7,198
    Points
    216,092
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 129
    Given: 0

    Re: what does HD for Clone Zone really mean?

    What resolution does "Clone Zone HD" really mean? 720p? 1080p? Or are we going to get stuck with something sub-HD called HD?







    ...HD



  8. #8
    Addict
    Points: 95,449, Level: 96
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 1,601
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    SocialVeteran50000 Experience Points
    tejasclone's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Austin, TX
    Posts
    5,929
    Points
    95,449
    Level
    96
    Thumbs Up
    Received: 176
    Given: 122

    Re: what does HD for Clone Zone really mean?

    Quote Originally Posted by isuaggie View Post
    High speed internet and an HD monitor or HDMI to HD TV.
    I'm going to guess that they won't be streaming full 1080p, it will probably be something lower, like 720 or 540, so you may not need a full HD monitor to see everything they provide.

    I'll be very curious to see what the quality is like. The last Clone Zone stream I saw was for the NDSU game in 2009, and it looked very turdly, especially when I ran it to my TV via HDMI.



  9. #9
    Speechless
    Points: 560,588, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    Social50000 Experience PointsOverdriveVeteranRecommendation Second Class
    ISUAgronomist's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Back in Iowa!!!!!!!!
    Posts
    21,522
    Points
    560,588
    Level
    100
    Thumbs Up
    Received: 397
    Given: 190

    Re: what does HD for Clone Zone really mean?

    It's 720:

    Jack Trice Stadium, the new video display will feature Daktronics latest 15HD pixel layout with 720 lines of resolution
    CloneZone is just the video board feed.




Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • TV: Mediacom 22
  • HOOPS: Iowa State vs. Drake
  • December 20, 2014
  • 04:00 PM