Bug Defect: "An error has occurred

Discussion in 'Bug Tracking and Enhancement Requests' started by cyclones500, Jul 24, 2013.

  1. cyclones500

    cyclones500 Well-Known Member

    Jan 29, 2010
    13,287
    158
    63
    Male
    writer/editor
    Michigan
    Defect Submission Tool
    General Defect Title
    "An error has occurred
    Defect Category
    Posts / Threads
    Browers Tested
    • Google Chrome (mobile)
    Detailed Description
    When I press "Like," a window comes up that says "An error has occurred." After clicking OK, the Like selection disappears from the thread post, and also nothing registers "You Like This." It has happened a few times within the past two or three days. (Since about 7/22 or 7/23).
     
  2. Cyclonepride

    Cyclonepride Thought Police
    Staff Member

    Maybe it is questioning your taste?
     
  3. iowa_wildcat

    iowa_wildcat Well-Known Member

    Jan 26, 2008
    1,571
    42
    48
    Male
    Retired
    Ames
    Like normal, things just work when you use Firefox!
     
  4. 1100011CS

    1100011CS Well-Known Member

    Oct 6, 2007
    11,179
    298
    83
    Marshalltown
    No problem with Chrome here. I'd start by removing/disabling Chrome extensions and plugins.
     
  5. cyclones500

    cyclones500 Well-Known Member

    Jan 29, 2010
    13,287
    158
    63
    Male
    writer/editor
    Michigan
    Oh, sure, NOW my Like button works :v_SPIN:
     
  6. WhatchaGonnaDo

    WhatchaGonnaDo Well-Known Member

    Jun 29, 2011
    5,997
    166
    63
    Male
    Have you tried turning it off and on again?
     
  7. huntt26

    huntt26 Well-Known Member

    Apr 10, 2006
    9,237
    125
    63
    Male
    Instructional Technology
    po' dUnk
    This same thing happens to me sometimes on multiple browsers if I open up threads in multiple tabs.
     

Share This Page